Vælg den rette køjeseng eller højseng til dit barn

07 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal børneværelset indrettes på en hensigtsmæssig og formålstjenlig måde? Så bør du overveje at investere i en smart højseng eller køjeseng.

Hvorfor skal jeg vælge en højseng eller en køjeseng til mit barn?

De fleste børn eller at sove højt til vejrs. Der er en vis tryghed i at være hævet over gulv højde når man skal sove. Dette er noget som er nedarvet fra vore primat forfædre som søgte sikkerhed og tryghed i træernes grene om natten, på sikker afstand af de fleste rovdyr og med fuldt udsyn over omgivelserne.

Dit barn vil føle sig godt tilpas i en højseng al den stund barnet ikke er sygt eller af anden årsag har behov for at komme ud af sengen om natten. Og derfor kan du med fordel investere i en hyggelig og praktisk højseng til børneværelset.

image

Spar plads og skab ekstra rum med en højseng

En anden grund til at købe en højseng til børneværelset er at du på den måde sparer gulvplads. Inden under top køjen kan der blive plads til et legerum eller et lille arbejdsværelse hvor barnet kan tegne eller læse lektier ved sit skrivebord.

Skulle der være mere end ét barn i familien, og har børnene endnu ikke fået hvert deres værelse, kan du i stedet for en enkelt højseng købe køjesenge. Denne form for seng er også sjov og hyggelig for børnene. Og når det ældste barn bliver for stort og flytter i eget værelse kan det yngste stadig have glæde af køjesengen i forbindelse med overnattende venner og veninder.

Hvor kan jeg købe højsenge og køjesenge?

Når du står for at skulle anskaffe en højseng eller en køjeseng til børneværelset bør du altid gå efter en dansk forhandler af godkendte børneprodukter og møbler. Klik ind på littlehugs.dk og se det store udvalg af sikre køjesenge.

Flere Nyheder