Udskift dine gamle døre med nye og få et mere energi-effektivt hus

23 juni 2022
Kamilla Sonne

editorial

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil udskifte sine gamle døre med nye. Og nu, hvor energipriserne bare stiger og stiger, er der endnu mere incitament til at få gjort noget ved det end nogensinde før.

Det skyldes, at nye døre generelt er bedre end gamle. De vil lukke mere tæt til, idet de også lukker i bunden og i toppen, i stedet for kun på midten, hvor låsen sidder.

Dermed kan nye døre i fx din facade og ud til terrassen være med til at sikre, at der bliver passet godt på den varme, som du betaler i dyre domme for.

Altså kan det at investere i nye døre være en investering, som kan ses på varmeregningen. Dermed er det både godt for din økonomi og for det store klimaregnskab.

døre

Nye døre er bedre end gamle

Ligesom det er tilfældet på så mange andre områder, så sker der hele tiden udvikling og forbedring i branchen inden for døre.

Derfor vil du opleve, at de nye er langt bedre end de gamle, på flere punkter. De isolerer bedre, og de lukker bedre. Dertil er de også mere sikre, sådan at dit hus er bedre beskyttet mod indbrud og ubudne gæster.

Altså kan det ses som en investering at købe nye døre. Det er ikke mindst tilfældet, hvis du gerne vil sælge din bolig, da nye døre kan få boligen til at se endnu bedre og mere velholdt ud.

Køb på nettet til gode priser

Når det så er sagt, er der ikke mange, der drømmer om at bruge en formue på nye døre. Og selvom der er tale om en investering, kan der godt gå noget tid, før den er tjent ind igen.

Heldigvis kan du købe nye døre til både indenfor og udenfor på nettet, hvor du får rigtig gode priser og dermed meget for pengene.

Flere Nyheder