Tre påskegaver der ikke har noget med chokolade at gøre

15 marts 2022
Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du gerne vil give dine medarbejdere en gave til påske, har du måske svært ved at finde nogle gaver, der ikke indeholder chokolade. Hvis du har nogle medarbejdere, der ikke kan lide eller tåle chokolade, eller du bare gerne vil give dem noget andet end en traditionel påskegave, kan det være, at du har lidt svært ved at finde ud af, hvad det skal være. 

Her kommer vi med et bud på tre forskellige former for firmagaver påske. Vi er blevet inspireret af paaskefabrikken.dk til at skrive artiklen. De har netop mange forskellige former for gaver, som du kan give til dine medarbejdere. 

1. Lakrids

Hvis det ikke gør noget, at dine påskegaver stadig hører til i slikkategorien, kan du for eksempel overveje at give dine medarbejdere noget lakrids i stedet for at give dem chokolade. Der er mange voksne, der bedre kan lide noget god lakrids frem for noget sødt chokolade. Derfor kan det være oplagt at vælge noget god kvalitetslakrids. Hos paaskefabrikken.dk har de for eksempel gaveæsker med Johan Bülow lakrids. 

Påske, påskegaver

2. Snaps

Har du en virksomhed med mange traditionsbundne medarbejdere, kan en gaveæske med snaps være det helt rette. Snaps er bestemt ikke for alle, særligt ikke de yngre generationer, men hvis dine medarbejdere er typerne, der vil sætte pris på den slags, er det oplagt, at du køber en gaveæske med flere forskellige former for snaps at vælge imellem.  

3. Øl 

Vil du give noget alkohol, der appellerer lidt bredere, kan du også vælge at give en gaveæske med øl. God kvalitetsøl er noget, som mange sætter pris på, og så passer det perfekt til de tunge retter på påskebordet. Derfor er det oplagt, at du giver det i gave, så dine medarbejdere kan tage det med på påskefrokost og placere det på påskebordet til de mange fester, de skal til. 

Flere Nyheder