Suttesnor – hold styr på sutten!

Det kan være en kæmpe udfordring at holde styr på alle babys sutter. Du har helt sikkert rigtig mange af dem. Men hvor bliver de lige af, når baby smider dem ned på gulvet, og du ikke lige får dem samlet op? Eller hvis de forputter sig i pusletaske eller du glemmer dem hos bedsteforældre.

Suttesnoren! Det er svaret på alle dine problemer. Med sådan en har det aldrig været lettere at holde styr på babys sutter.

Hvad er en suttesnor?

En suttesnor er et smart tilbehør til dig med baby. Suttesnoren består typisk en form for kæde eller snor – det kan være i træ eller stof. I den ene ende kan du fastgøre sutten. I den anden ende er der en form for “klemme”, der bruges til at fastgøre suttesnoren på babys tøj. Så ved du, hvor den er!

3 gode grunde til at købe suttesnore

1. Du får nemmere ved at holde styr på alle babys sutter.

2. Du kan sætte suttesnoren fast i babys tøj.

3. Den ser både smart og sød ud, selvom den er praktisk.

Lav din egen suttesnor

Du kan købe mange fine og søde suttesnore. Men du kan også lave din helt egen suttesnor.

Du kan enten lave den ved at hækle eller strikke den. Eller købe et kit til selv at lave den. Dem finder du rigtig mange af online og i hobbybutikker. Hvor selve kæden/snoren f.eks. er lavet af træ. Det kan også være som et sy selv sæt. Det vil sige, hvor du selv syr snoren til sutten i et flot stof. Der følger så ringe og klemmer med til at fastgøre på selve snoren.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor sød og personlig en suttesnor du kan lave! Du behøver ikke gå ud og købe dem, som alle andre har. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *