Stigning i måltidskasser under krisen

26 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Det er blevet meget mere populært at få leveret måltidskasser under Corona krisen, i følge en undersøgelse af Wilke har gennemført gennem Jyllands Posten. Det ser ud til at folk hellere vil være der hjemme og bruge tiden på noget andet end at lave mad, og vil nok heller ikke ned i dagligvare butikken hvor der er mulighed for at blive smittet med Corona virussen. Læs med i tråden her for at få mere af vide. 

måltidskasser

Corona epidemien har givet en stigning i måltidskasser

Nu til dags køber cirka 16% af den danske befolkning en måltidskasse i måneden. Det er altså en fordobling siden 2018, hvor det kan var havdelen altså 8% af befolkningen. Corona har gjort folk skræmte for at gå ned i dagligvarebutikkerne og derfor bestiller de bare mad til døren i stedet. Mange har fået øjnene op for dette smarte redskab. Corona virussen er derfor stærkt medvirkende til at folk får leveret maden til døren. Samtidig med at de fleste forbrugere har ændret adfærd til at have mere bekvemmelighed i hverdagen, nu med virussen. Derudover har det været meget lettere for folk at få maden lavet for sig. Omsætningen er steget 100 millioner kroner, for virksomheder der leverer måltidskasser.

Hvad er måltidskasser?

Måltidskasser er hele kasser som bliver leveret til døren efter eget ønske, hvis man ønsker at få leveret en mere vegansk måltidskasse så er dette også en mulighed. Man kan få leveret lige efter sine præferencer og behov, det kommer bare an på hvad ens formål er.

Bestil måltidskasser

Måltidskasserne kan bestilles mange steder online. Man kan benytte sig af sin ynglings søgemaskine og skrive for eksempel “Måltidskasser på Vesterbro” Det skal så bare være i din nuværende lokation, for ellers finder du ikke nogen der er tæt på dig. Man kan lave lidt research for at finde den bedste udbyder.

Flere Nyheder