Spis frokost eller aftensmad hos din lokale restaurant

Backhaus byder på flere rigtig lækre frokost anretninger, serveret ved bordet af dygtige tjenere. Da Backhaus er en dansk restaurant, har de fleste af retterne rødder i det danske køkken som vi kender det fra kroer – eller fra vores egen bedstemor!

Aften menuen hos Backhaus

Går du i tanker om at indtage et velsmagende og lækkert aften måltid på din lokale restaurant i Ribe, kan du roligt sætte dig til rette i de komfortabel stole hos Backhaus og nærstudere aften kortet. Her finder du, i lighed på frokost kortet, nogle af de mest kendte og elskede klassikere fra det traditionelle danske køkken. Du kan for eksempel vælge en reje cocktail eller en klar suppe til forret, og en wiener schnitzel eller mørbrad bøffer til hovedret.

Hos Backhaus kan du også vælge imellem forskellige typer fisk, her under stegt eller fyldt rødspætte, eller rødfiske filet med bløde løg, brasede kartofler, gulerødder og smørsovs. Eller hvad med en klassisk dansk hakkebøf med sovs og kartofler?

Take away hos Backhaus

Som de fleste andre restauranter tilbyder Backhaus selvfølgelig også sine lækre og vel tilberedte retter som mad ud af huset. Dette betyder at du kan nyde mad fra Backhaus sammen med familien i hjemmets egen hyggelige atmosfære, hvis du foretrækker det. Du kan også, såfremt du planlægger et selskab hjemme eller i virksomheds regi, bestille catering til denne begivenhed hos Backhaus.

Backhaus er leveringsdygtig i stort set alle de mest kendte variationer over temaet treretters fest menu, og sørger selvfølgelig for, at maden er frisk og velsmagende når den kommer frem til destinationen. Du kan vælge mad ud af huset fra Backhaus’ a la carte menuen som take away som du selv henter i restaurantens lokaler – pakket og klar til servering.

Læs mere, og bestil enten bord eller mad ud af huset, på backhaus-ribe.dk