Skift det gamle fyr ud med en luft til vand varmepumpe

Hvis du er blandt dem, som har svært ved at betale din varmeregning efter en usædvanligt hård og kold vinter – så er du ikke alene. Mange danske hjem døjer med varmeregninger, som er langt højere, end de burde være. Stigende priser på elektricitet og brændstof samt de mange afgifter, som pålægges dette, har en del af skylden. En anden vigtig faktor er varmeanlæggets energi effektivitet. Et gammelt, udtjent fyr, som ofte skal renses eller repareres, vil typisk ikke være så effektivt som et nyt et af slagsen. Står du for at skulle udskifte dit slidte oliefyr, kan du også overveje, om du ikke hellere skulle bytte det ud med en luft til vand varmepumpe.

Hvorfor skal jeg installere en luft til vand varmepumpe i stedet for et fyr?

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en energi effektiv luft til vand varmepumpe frem for et konventionelt fyr. Når du skrotter dit gamle fyr til ære for en luft til vand varmepumpe, foretager du et valg, som får positive konsekvenser for såvel miljøet som for din pengepung. En luft til vand varmepumpe er nemlig langt mere miljø- og klima venlig end konventionel opvarmning, idet energi udnyttelsen er mange gange højere.

Dette betyder samtidig, at luft til vand varmepumpen er langt billigere i drift, og at du derfor kan regne med at skære op imod 80 procent af din varmeregning, når du skifter til en luft til vand varmepumpe. Og du behøver ikke at være bange for, om luft til vand varmepumpen kan klare opgaven. Hvis du sørger for at vælge den korrekte luft til vand varmepumpe, vil den kunne opvarme alt vand – inklusive brugsvand – i dit hus, uanset hvor koldt det er udenfor.

Du kan finde et stort udvalg af de nyeste luft til vand varmepumpe modeller online på https://www.billigventilation.dk/shop/luft-vand-varmepumpe-70s1.html