Professionel installation af Gardena robotplæneklipper

I snit bruges der 29 timer på at slå græs i sommerhalvåret, selv hvis du har en have af helt almindelig størrelse. Det er da tid man sagtens kunne bruge på noget sjovere. Enten på at hygge i haven eller på andre projekter i og omkring huset.

En have der ikke får slået græs jævnligt ser hurtig kedelig og forsømt ud, så det er ofte noget der prioriteres from for andre opgaver i haven. Men i dag er det muligt at købe sig til hjælp til græsslåning, hvis man investere i en robotplæneklipper. Når du har købt en robotplæneklipper skal den også installeres. Installation af Gardena robotplæneklipper er noget du selv kan eller også kan du vælge at tilkøbe installation af oplader og kanter.

Når først robotplæneklipperen er installeret og kanterne sat ned, skal du i princippet ikke slå græs igen. Det kan være nødvendigt at skulle gå kanterne efter en gang i mellem, selvom robotplæneklipperen er designet til at slå kanterne også.

Din græsplæne vil elske det

Det er lidt sjovt, ved at bruge mindre tid på at slå græs og overlade den til robotplæneklipper, vil du ende med at få en flottere græsplæne. Den daglige klipning vil få din græsplæne til at at stortrives. Det vil fjerne mos og kløver fra græsplænen, da de modsat græsset ikke trives ved at blive klippet så ofte.

De små stykker græs som klippes af vil i stedet for at blive revet sammen og smidt ud, som når man slår med en almindelig plæneklipper, vil istedet ende i græsset og fungere som naturgødning.

Skulle det begynde at regne imens robotplæneklipperen er igang, vil den vurdere om regnen er så voldsom, at den ikke kan forsætte og i stedet vil den køre tilbage til opladeren. Hvis det kun er let regn vil den forsætte klipningen.