Mad ud af huset på flere måder

03 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Mad ud af huset er meget andet og mere end blot fastlagte tre retters menuer – læs med i det følgende.

Buffet ud af huset – en nem og praktisk løsning

Hvis dit selskab er af mere uformel karakter, er det oplagt at anrette maden til de mange gæster på en buffet. På den måde kan den enkelte gæst selv vælge hvad og hvornår – og hvor meget – han eller hun ønsker at spise.

En buffet er den ideelle løsning hvis du skal bespise mange mennesker som gerne vil mingle, for eksempel i forbindelse med en reception, et studentergilde eller en house warming. Og så slipper du for at skulle hyre tjenere og andet personale, da en buffet foregår ved høflig selvbetjening.

Når du bestiller buffet ud af huset fra Kokken & Jomfruen kan du vælge at bestille en fast tilrettelagt buffet menu. Her skal du blot angive antallet af kuverter – så vil Kokken & Jomfruen sørge for at sammensætte en lækker buffet, som bliver leveret til din dør på dagen.

Vil du gerne selv styre hvad der skal på buffeten har du mulighed for selv at sammensætte denne ud fra et udvalgt af små lækre anretninger. Du kan vælge mellem forskellige former for tapas, antipasti, pindemadder, kanapeer, og selvfølgelig de populære sliders eller mini sandwiches. Perfekt til den stående buffet, for eksempel i forbindelse med studenterkørsel eller reception.

Bestil din brunch som mad ud af huset

Mange festligheder afholdes tidligt på dagen, for eksempel i forbindelse med fejring af sølvbryllup eller barnedåb. Til denne anledning er det oplagt at servere en lækker brunch.

Orker du ikke selv at skulle fremstille alle de retter som hører sig til på en brunch buffet kan du bestille brunch ud af huset hos Kokken & Jomfruen. Så får du leveret samtlige brunch retter til døren – og du slipper for at stå tidligt op!

Bestil mad ud af huset til alle anledninger på kokken-jomfruen.dk.

Flere Nyheder