Lakering – et holdbart og flot resultat

Hvis du vælger at efterbehandle dit trægulv med lak, får dit gulv en slidstærk overflade, der er let at rengøre. Man kan lakere sit gulv på forskellige måder, og alt efter valget af efterbehandling vil man få et gulv med enten en blank, halvblank eller mat overflade. Fælles for disse er, at de er nemme at vedligeholde, hvilket gør det til et oplagt valg til de fleste gulve. Dette kan du læse mere om på gulvkanonen.dk.

Hos GulvKanonen har de over 10 års erfaring fra gulvbranchen. De har hjulpet mange kunder med efterbehandling af trægulve, f.eks. med lak. Derfor er de i stand til at udføre professionel efterbehandling, der sikrer dig et flot og holdbart resultat.

Lakbehandling med naturlak eller hvid lak

Der findes forskellige typer af efterbehandling, og derfor er får man også forskellige resultater, alt efter om der behandles med lak, lud eller en tredje variant. Lak er dog et populært valg.

Efter afslibning af dine trægulve kan de behandles med naturlak, der bevare gulvets naturlige træfarve og synlige træstruktur. Naturlak giver dine gulve en glat overflade, hvilket dog medvirker, at man skal passe på med at ridse gulvet. Vælger du, at dit gulv skal efterbehandles med hvid lak, får du lyse trægulve med en glat overflade. Ved alle laktyper er det stadig muligt at se træets struktur.

Vedligeholdelse og rengøring af lakeret trægulv

Et trægulv, der er lakeret med lak, vil stå smukt i mange år, hvis man behandler og vedligeholder det på den rigtige måde. Det er utroligt nemt at vedligeholde og kræver bare, at man støvsuger og vasker (med en grundig opvredet klud) engang imellem. Som udgangspunkt bør du ikke bruge rengøringsmidler til at vaske gulvet, men hvis det bliver nødvendigt, bør du bruge sæbe.

Kunden, Josefiner, udtaler på Trustpilot, at GulvKanonen overholdte alle aftaler og gjorde hendes gamle gulve pæne og lyse.