Lad din badekarsmaler give dig et nyt badekar på 4 timer

12 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du ked af, at du ikke kan bruge badekarret i dit badeværelse, fordi emaljen er grim og misfarvet? Så har du sikkert overvejet at skrotte badekarret til fordel for en ny model. Men det er slet ikke sikkert det er nødvendigt at skifte det gamle badekar ud. Det kan nemlig komme til at stå som nyt, hvis det bliver renoveret på professionel vis.

Kan det gamle og slidte badekar sættes i stand?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – det kan godt lade sig gøre at sætte et badekar i stand. Såfremt skaderne på emaljen kun er af overfladisk art i form af mindre huller, skrammer, ridser og misfarvninger vil en dygtig badekarsmaler faktisk give dig et nyt badekar på 4 timer.

Det er blot et spørgsmål om at fjerne den gamle emalje og erstatte den med en ny og stærk én af slagsen. Og denne proces behøver altså ikke at tage flere dage.

Hvordan kan en badekarsmaler hjælpe mig?

Når en badekarsmaler skal renovere et badekar vil han starte med at fjerne den gamle emalje. Badekarrets bund slibes helt glat og ensartet således at den nye emalje bedre kan binde.

Emalje komponenterne påføres lag for lag ved hjælp af en sprøjtepistol. Der skal som regel op til fire lag til førend resultatet er som ønsket, og badekarrets inderside atter er smuk og skinnende.

Efter et døgns hærdning er emaljen i dit badekar stærk nok til at du kan tage dit badekar i brug. Så kan du atter nedsænke dit lege i varmt og velduftende vand og nyde de afslappende virkninger af et langt karbad.

Find din badekarsmaler i København

Er du bosiddende i København eller nærmeste omegn hedder din lokale badekarsmaler Emaljespecialisten. Klik ind på Emaljespecialisten.dk og få et skarpt tilbud på renovering af badekar.

Flere Nyheder