Hvorfor skal jeg vælge opsætning af filt i forbindelse med mit malerarbejde?

Hvis pudset på dine vægge er præget af revner og ujævnheder – eventuelt i forbindelse med sætnings skader i bygningen – men pudset ellers er sundt nok, er opsætning af filt en oplagt mulighed. Med opsætning af filt kan du nemlig dække de grimme revner, hvilket du ikke ville kunne, hvis du valgte at male direkte på pudset.

Når du vælger opsætning af filt som forberedelse i forbindelse med dit malerarbejde, skaber du samtidig den perfekte base for malingen. Det filt, som anvendes til opsætning af filt på vægge, er nemlig fremstillet af meget tynde tråde, som udgør et formidabelt underlag for maling, og sørger for at malingen binder helt optimalt. Dette betyder, at du ved opsætning af filt kan udligne revner i puds, så disse ikke slår igennem malingen, og samtidig skabe et mere langtids holdbart resultat.

Kan jeg selv forestå opsætning af filt?

Det kan godt lade sig gøre selv at sætte filt op på væggene. Men hvis du ønsker det flotteste og mest ensartede slut resultat, bør du overlade denne opgave til en dygtig maler. Processen minder lidt om tapetsering, og i lighed med dette arbejde kræver opsætning af filt en vis tålmodighed og et sikkert håndelag.

En dygtig, kompetent maler med mange års erfaring inden for opsætning af filt er i besiddelse af begge dele, og har således de stærkeste forudsætninger for at opnå et flot og ensartet resultat. Du vil ikke fortryde, at du overlod arbejder med opsætning af filt til en faglært håndværker.

Få hjælp til opsætning af filt hos Malerkanonen

Hvis du leder efter en kompetent og erfaren maler, som kan hjælpe dig med opsætning af filt og øvrigt malerarbejde, kan du finde ham eller hende hos Malerkanonen. Klik ind på Malerkanonen og få et et gratis og uforpligtende tilbud på opsætning af filt.