Hvorfor er hudpleje vigtig?

God hudpleje, som vedligeholdes hver eneste dag, sikrer dig en smuk og ren hud med masser af spændstighed og en frisk udstråling. Dertil kommer at du med hudpleje kan gøre din hud langt mere behagelig for dig at være i. Der er få ting så ubehageligt som tør, kløende eller irriteret hud. Det skulle da lige være fedtet hud med tendens til hudorme, bumser, tilstoppede porer og hårsække samt andre lækkerier. Alt dette kan du undgår hvis du sørger for at holde din hud i balance ved hjælp af sund og varieret kost, masser af vand – og så den rette hudpleje bestående af produkter som passer til din huds type og beskaffenhed.

Hvori består god hudpleje?

I modsætning til hvad mange tror behøver du ikke at bruge flere timer om dagen på at pleje din skønhed. Faktisk kræver hudpleje heller ikke et helt skab fyldt med produkter. Du skal blot sikre dig at de produkter du køber holder en høj kvalitet.

Samtidig skal dine hudpleje produkter matche hudens krav. En følsom og irriteret hud har brug for blid og nænsom pleje med nærende ingredienser uden kunstige tilsætnings stoffer så som parfume. Den fedtede hud må endelig ikke provokeres ved hyppige sæbe afvaskninger, men skal ligeledes plejes skånsomt – helt med produkter uden alt for meget olie, men med masser af fugt og næring.

Den tørre hud har derimod godt af olien, som kan trænger igennem hudens øverste lag det hvor creme ellers vil lægge sig som en hinde. Morgen og aften bør du rense din hud for snavs, fedt og makeup rester ved hjælp af en blid rense creme. Og en gang om ugen kan du med fordel forkæle huden med en lækker ansigtsmaske.

Du kan finde de bedste produkter til din daglige hudpleje på https://www.sephora.dk/hudpleje/