Forsøg ikke at snyde med dit VVS firma

Der er skrevet lidt, hvordan det ikke kan betale sig at arbejde på en måde, så man slipper under, hvor gærdet er lavest eller måske ligefrem ulovligt med en fiks metode, som bare er nemmere for VVS’eren og måske vil spare vedkommende for dyrt udstyr og arbejdstid.

Man tænker endda, at det kan gøre kunden glad, at man sparer lidt penge.

Men skulle uheldet være ude, så hænger man jo på den, og selvom man kan slippe afsted med noget lusk i en mindre periode, så bliver den slags oftest opdager, om der opstår problemer med arbejdet eller ej.

Det kan jo være i forbindelse med, at man skal sælge huset, hvor det givne VVS-arbejde er blevet udført, og så opdager man, at det er noget ulovligt eller ikke-tilladt arbejde, der er blevet udført.

Så står man med håret i postkassen som sælger og skal selv hen at udbedre den skade med at finde en anden VVS’er, der kan ordne arbejdet og gøre det bedre – og den slags koster.

Men snyderiet kan også være noget så moderne som, når man vil oprette sit firma, som da kunne være som firma, der har at gøre med VVS i Slagelse, eller blot har hovedkontor her og så hjælper alt fra lokale til nær og fjern og måske endda i udlandet.

Ens arbejdsmetoder kan vær reelle nok og godkendte, men måske er man blevet lokket i fordærv af en advokat, der har snøret dig til at foretage en firmakonstellation med underselskaber, skuffeselskaber og videre, der måske fører dit firma til udlandet med en stråmand, der står for at eje firmaet.

Man er selv blot en almindelig VVS’er, så man aner ikke rigtig, hvad der foregår, men man stoler jo på ens advokat, så man går med til det.

Ville det ikke være en skam, hvis du som ærligt og redeligt VVS-firma blev mødt med en stor skatteregning, som udstillede dig i medier, så kunderne mistede tilliden til dig og dit firma?

Det er jo dig, der har ansvaret for, at alt er foregået korrekt, så hvis du har den mindste nagende mistanke, så er det nok værd at gå videre med det.