Få gode referencer fra dit vikararbejde i Aalborg

10 november 2021
Anders Lundtang Hansen

Man siger nogle gange, at et veludført arbejde bærer lønnen i sig selv, men hvis man skal overleve, så vil man jo helst også have en betaling for det arbejde, som man har udført.

Dette skal man da have, når man er tilknyttet et vikarbureau i Aalborg, men hvis man er rigtig smart, så sørger man også for at få referencer fra stedet, hvis man havde en god oplevelse ved arbejdet; og her menes den arbejdsplads, man blev sendt ud på.

Det er ikke altid, at den feedback kommer af sig selv, så man må bede om den, og det kan man godt gøre, selvom det måske ikke var det sjoveste arbejde, så man ikke ønsker noget tilsvarende, eller man følte, det ikke gik så godt – for desto flere gode anbefalinger, man har med i bagagen, desto større chance er der også for, at man kan lande arbejde et andet sted.

Det kan både være i forbindelse med vikararbejde, men også når man skal sørge et mere fast arbejde.

image

Tag alle de anbefalinger, du kan få, som vikar i Aalborg

Desuden viser det jo også, at man har været aktiv på arbejdsmarkedet, at man kan fremvise forskellige anbefalinger, hvor nogle er mere aktuelle end andre.

Så kan man vise, hvad man har arbejdet, hvad man har haft ansvar for, og ikke mindst hvad arbejdsgiveren havde at sige af positive ting om en.

Det er desuden smart at ligge inde med, hvis man nu kommer tilbage til en arbejdsplads, hvor de måske har glemt en lidt, fordi der er en større udskiftning af medarbejdere løbende, men så kan man fremvise og opfriske hukommelse med sådan en anbefaling – specielt hvis der nu er kommet en ny chef til.

Det er altid bedst at vise de nyeste anbefalinger, men hvis der er nogle, man er mere stolt af, så er det bare med at vise dem først.

Flere Nyheder