Få den rigtige rådgivning i CSR

Som virksomhed er det vigtigt at du har en god og synlig CSR profil. CSR Corporate Social Responsibility eller på dansk virksomhedens sociale ansvar. Og hvad er det så? Det er hvad virksomheden gør for at vise omverden social og miljømæssige hensyn. Det kan blandt andet udmønte sig i at man arbejder på at blive CO2 neutral. At man udelukkende benytter sig af bæredygtige leverandører og benytter sig af miljøvenlige løsninger.

Uanset om man er erfaren indenfor CSR eller en ny virksomhed og gerne vil arbejde med sin CSR profil, kan det være en god ide at få rådgivning af en virksomhed, der arbejder med at rådgive virksomheder med hvordan de bedst muligt kan have en god og synlig CSR profil.

Få rådgivning indenfor CSR

Da det er vigtigt at firmaet ikke alene siger de har en CSR profil, men også reelt gør det. Det kan være ødelæggende for en virksomhed, hvis pressen finder ud af at de har en leverandør der enten benytter sig af børnearbejde, benytter sig af stærke kemikalier eller på en anden måde opføre sig socialt eller miljømæssigt uansvarligt.

Derfor er det en god ide at have et samarbejde med et rådgivnings virksomhed, der arbejder professionelt med CSR, da de kan være med til at sikre at dine samarbejder rent faktisk også arbejder bæredygtigt eller arbejder hen imod at blive det.

Hvorfor er CSR så vigtig?

Det er den internationale globalisering der blandt andet er medansvarlig for at CSR i dag er så vigtigt. Vi handler mere og mere med lande og virksomheder, der på nuværende tidspunkt ikke har samme standard når det kommer til lovgivning, miljø og hvordan man behandler sine medarbejdere. Det er her at CSR er med til at sikre at den proces starter, ved at vi kræver at de overholder nogle faste retningslinjer for at kunne handle med os.