Erhvervsaffald kommer i mange former

04 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du kender jo det meste affald fra dit hjem, som der kommer i ud skraldespanden på næsten daglig basis, indtil den er fyldt, og det skal ud i affaldscontaineren.

I mange kommuner har man indført mere sortering af ens affald, og der kommer mere til, som har gjort folk bevidste om, hvor mange forskellige typer af materialer, der er i ens affald.

Man skal hen at skille flere ting ad, før man kan sortere det, og det kræver også mere plads i hjemmet, så man kan have plads til affaldet, og nogle spande bliver så hurtigere fyldte end andre.

Men generelt er affaldet meget af det samme stadigvæk, fordi vores vaner er de samme, og det er et særtilfælde, når man sætter noget ud til storskrald, eller man kører på genbrugspladsen med noget.

Ser man dog på sådan noget som erhvervsaffald, så tegner der sig et helt andet billede her.

Erhvervsaffald

Erhvervsaffald opgøres som mange sager

Det vil dog sige, at hvis man besøger den samme fabrik eller butik, så er det relativt tit de samme ting, som der kommer ud fra dette sted af erhvervsaffald, fordi de netop forhandler og bruger de samme varer med videre, hvorfor man akkumulerer det samme affald.

Men tager man så og ser på det brede spektrum, så åbenbarer der sig mange forskellige affaldstyper, når man ser på en masse forskellige butikker, firmaer og fabrikker.

Det kan være alt fra stofgenstande og videre til flydende kemikalier.

Som du nok kan regne ud, så giver det forskellige regler og forordninger til, hvordan man både skal opbevare det og ikke mindst, hvordan man skal bortskaffe det i sidste ende.

Skulle man gøre det samlet, ville de tage tid, så derfor er det oftest op til den enkelte instans at gøre en stor del af forarbejdet, inden man kommer af med det.

Flere Nyheder