Er du træt af slidte gulve?

08 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Hvis du som så mange andre er ved at være træt af, at kigge på slidte trægulve. Så er du kommet det rette sted hen. I dette indlæg kommer vi nemlig ind på, hvordan du kan fjerne skader og pletter på dit gulv, helt uden du selv skal gøre noget. Læs med herunder.

Hyr et firma til at slibe gulvet

Den nemmeste løsning, når det kommer til slidte trægulve, det er klart at hyre et firma til at slibe det for en. Her skal man bare være opmærksom på, at det ikke er noget man kan gøre uendeligt. Når man sliber et trægulv, så fjerner man nemlig det øverste lag af gulvet, og det kræver selvfølgelig, at der er træ at fjerne.

Når du bestiller et firma, så vil de altid kunne rådgive dig om hvorvidt gulvet kan klare en slibning mere. Har du andre spørgsmål, så anbefaler vi, at du tager fat i https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/ hvor de er skide dygtige på netop dette område.

image

Få dit gulv skiftet

Den lidt mere drastiske løsning, det er, at du kan få hele gulvet udskiftet. På denne måde er du sikker på, at der ingen skavanker er efterfølgende, det kan dog være mere tidskrævende, og også koste væsentligt flere penge, end hvis du får det slebet. Det gode ved at få et gulv udskiftet er, at du fra start kan give det et beskyttende lag, så det ikke får hakker og andet lige så nemt, som hvis det ikke har dette lag.

Ønsker du at få dit gulv udskiftet, så er det en god idé at finde gulv og gulvlægger samme sted, da du så er sikker på, at du ikke får bestilt noget juks, som de ikke kan arbejde med. Vi anbefaler altid, at man finder et firma i ens nærområde, som kan varetage opgaven for en.

Flere Nyheder