En el-installatør med erfaring i hårde hvidevarer

04 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Du har din lokale el-installatør i Næstved, som har hjulpet dig mange gange, når der skulle sættes ledninger op, tjekkes løse ender, sættes et el-skab op og helt ned til at tjekke, hvorfor der ikke er lys i lampen, selvom der er en ny pære i den.

Det er derfor altid her, at du går til, hvis der skulle være noget med elektricitet af store eller små opgaver, som du skal have klaret derhjemme.

Du er bare ikke glad for at rode med den slags, for selvom du måske kunne finde ud af de små opgaver, så er der jo en grund til, at man ofte skal have en autoriseret el-installatør ud for at klare de opgaver for en.

Og man kan bare være bange for, at man ender med at give sig selv stød ved et uheld.

El-installatøren kigger gerne på dine hårde hvidevarer

Nu er det så til gengæld noget andet, som den er gal med derhjemme: Opvaskemaskinen er begyndt ikke at virke optimalt.

Og det giver ikke mening, for den er relativt ny og har fungeret i et stykke tid, så det kan næppe være en fejlmodel.

Den ser også helt fin ud, når du åbner den, men der er bare underlige lyde nogle gange, og så stopper den midtvejs i en vask.

Du overvejer at kontakte butikken, du købte maskinen fra, men så skal maskinen måske sendes tilbage til producenten, og så går der tid, før du kan få den tilbage, og så skal du vaske op i hånden i mellemtiden.

Desuden vil det også være lidt pinligt, hvis det nu viser sig, at problemet faktisk bare var en løs forbindelse med elektronikken.

Derfor kan du faktisk prøve at høre nævnte elektriker ad, om vedkommende måske kan fikse den her maskine, før man sætter det store maskineri i gang.

Flere Nyheder