Det er vigtigt, at både kunde og tekstforfatter bliver tilfredse med resultatet

Hvis du har flair for at skrive tekster, som lige bringer lidt ekstra kreativitet på banen, frem for hvad du typisk læser på nettet – ja, så er du helt oplagt til at søge stillingen som freelance tekstforfatter, og hvis det for alvor lyder spændende at kunne arbejde hjemmefra og skrive når du lige føler for det – uden at være presset til bestemte opgaver eller arbejdstider – så bør du netop søge mere på “tekstforfatter søges”.

Enten er du klar over, at du har viden indenfor et eller flere specifikke områder, men det er netop din fordel. Din viden omkring for eksempel sport, det er netop den, som kan komme i spil, når du skal skrive tekster. Det er netop en meget mere spændende opgave, når det er du kan sætte dig ned, hvor du så kan skrive en tekst til en kunde, hvor du har viden på området, som så bare tilføjer ren kvalitet til teksten.

 

Det endelige resultat er det vigtige

Servicen er det som er vigtigt, og derfor er det bare vigtigt, når det handler om at levere den rigtige service til kunden. Det er derfor også vigtigt, at du har en evne til at kunne skrive, samtidig med du er præcis og objektiv, da du skal kunne tage afstand, men stadig kunne forklare alt det, som er vigtigt så du i sidste ende gør kunden yderst tilfreds, hvilket jo er det store ønske som tekstforfatter.

Den gode service er samtidig den, som i sidste ende resultere i, at kunden vender tilbage med flere opgaver, men også kan fortælle bekendte om den gode service, som de har fået. Det vil derfor i sidste ende resultere i, at der bliver tilfredshed både hos dig som tekstforfatter, men også hos kunden, da alle parter så netop får det, som hele intentionen var.