Den lille stopper…

Der er intet mere skønt end at få luftet boligen helt igennem med frisk luft… men SLAM, så smækker døren, og gennemtræk har endnu en gang stoppet den dejlige brise! Løsningen er en dørstopper – og med de mange sjove, stilrene og funky designs, der findes, kan du med garanti finde én, der passer ind i din indretning. 

Sæt en stopper for gennemtræk!

Når først du har haft en dørstopper, kan og vil du sikkert ikke leve uden én igen. Den lille stopper, der sørger for, at du hverken behøver at bekymre dig om smækkende døre eller små børnefingre, der kommer i klemme. Dørstoppere burde være fast inventar i ethvert hjem, hvor godt indeklima betyder regelmæssig udluftning, og smækkende døre opfattes som både irriterende og farlige for børnefingre og hundehaler. Har du en dørstopper?

Hvilke typer dørstoppere findes der?

Det er næsten nemmere at spørge, hvilke dørstoppere der ikke findes. Du kan finde dørstoppere i alle materialer fra stål, over træ til tekstil og gummi, og i enhver tænkelig facon og design. De klassiske runde eller kileformede dørstoppere er næsten forsvundet i mængden af kreative muligheder for at holde døren åben. 

Til stor glæde for de fleste børn (og hunde?) er de bamselignende dørstoppere populære. Nemme at vaske og sjove og kigge på, gør dem til et positivt indslag i indretningen. Foretrækker du mere enkle og stilrene løsninger, kan du gå efter de praktiske kileformede eller cylinderlignende designs. 

Vælg design efter brug…

Til dig, der har brug for en dørstopper til at forhindre døren i at smække ved gennemtræk, kan næsten alle typer bruges. Den dørstopper, der skal fiksere døren i en bestemt vinkel, er velvalgt i en praktisk kileform, mens dørstoppere der har til formål at blokere for, at døre bliver smækket op i en væg af børn eller kæledyr, er godt valgt i en særlig aflang form.